Taller de pacificació a l’entorn de #Germanetes i el parc provisional

Benvolguts i benvolgudes,
Us convidem el dilluns 6 de juliol a les 18 hr a un taller de propostes.

Davant la urgència i la imminent obertura del Nou Institut i del parc provisional, així com el nou context polític, volem realitzar una jornada de treball amb les diferents entitats, col·lectius i veïnat interessat del barri de 18-21h amb els següents objectius:

1 – Concretar propostes d’intervenció i urbanització dels trams de carrer Consell de Cent (Entre Calàbria i Comte Borrell) per la seva pacificació-peatonalització immediata.

2- Incidir en el disseny definitiu del parc provisional del Parc de Germanetes (3500 metres) recuperant el document del procés participatiu que es va realitzar Quin espai volem?

3- Finalment compartir i consensuar uns terminis i criteris per la realització d’un debat obert, argumentat, pausat i rigorós sobre el disseny, usos i ubicacions definitius de l’integralitat del solar i el seu entorn per la tardor.

HORARI PREVIST:
18:00 a 18:15 hr Presentació sessió de treball
18:15 a 20:15 hr Propostes i definició Consell de Cent i Parc Provisional
20:15 a 21:00 hr Establir criteris metodològics i terminis necessaris per un procés públic de debat sobre els solar de Germanetes (5000 m2).
21:00 h Cloenda i birrita

Els resultats de la jornada es traslladarien al Districte i es sol·licitara una trobada amb el nou regidor per fer-li arribar.

Us esperem,

Salutacions,
Associació de veïns i veïnes Esq Eixample,RecreantCruilles, Assemblea
de Barri Esquerra de l’Eixample

Podeu veure el projecte sobre ‘Quin barri volem’ aqui.

I el video que vam fer en aquell moment per convidar a la gent a venir.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Desenvolupament del projecte, Espai "Germanetes", Super Illes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari