Cuina del Barri

“L’estiu ha arribat i des de la comissió de cuina volem informar que la cuina de barri no continuarà els mesos de juliol i agost. D’altra banda l’espai queda totalment obert i disponible per les persones que vulguin seguir compartint espais de trobada i aprofitant per a menjar el seu tupper quan vulguin. Igualment volem recordar que l’ús de la cuina és comunitari i només es pot utilitzar per als dinars populars. D’ aquesta manera la compartim entre totes! La comissió es reactivarà al setembre per seguir compartint i intercanviant receptes i tuppers. Feliç estiu!” 

La cuina del barri és un dels espais de trobada del solar de Germanetes al barri de l’Esquerra Eixample. Aquesta proposta pretén generar moments per compartir entre totes les persones que s’hi acostin. A partir de promoure la participació, crearem la cuina entre totes. Tothom és benvingut! 

cuina germanetes 3

La cuina del barri vol crear, aiximateix, consciència sobre la sobirania alimentària seguint alternatives de consum a les habituals.

cuina germanetes 4

En aquests moments, la cuina està en fase de construcció. Per això, ens trobarem el 1r i 3r dimecres de cada mes. A partir de les 11h, treballem juntes en el projecte de construcció de la cuina i, després… jalem-nos els menjars de les carmanyoles portades de casa!. Si totes participem, el següent pas serà fer comunitat mentre cuinem.

infraestructures 2

cuina germanetes1 cuina germanetes 2

Ho fem realitat? T’esperem a l’Espai Germanetes!

gifcuinabarribo