Rocòdrom

Què us semblaria poder escalar una mica a ple centre de Barcelona?

Davant la manca d’espais gratuïts on poder practicar esports a la ciutat, hem construït un boulder lliure, autogestionat i gratuït.

Es tracta d’un petit rocòdrom d’autoconstrucció que ens ha demanat molts esforços col·lectius i que té com a resultat un mur alliberat, d’accés lliure i gratuït per a poder pràcticar una de les coses que més ens agrada, escalar.

rocodrom

Consisteix en un mur d’un total de 12 metres i 3,5m d’alçada on es combina un mur de l’antic convent de les Germanetes i uns panells regulables a diferents posicions, poguent entrenar en diferents graus de desplom.

Aquests panells només els podran regular les persones actives a la comissió. Es demana a qualsevol persona que utilitzi el rocòdrom que respecti el desplom que es trobi quan arribi a l’espai.

roco2

Som un grup de gent aficionada a la muntanya, de tots els nivells, tant tècnics com de coneixement. La teva aportació i implicació serà benvinguda,agraida i celebrada!

rocòdrom germanetes

Per poder utilitzar-ho només has d’apropar-te a l’espai. Contacta amb els membres de la comissió per signar una planilla on assumeixes la teva responsabilitat davant els riscos que implica aquesta activitat.

Contacte: rocodrom.germanetes@gmail.com o whatsapp (Nico: 611 283 905)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s