La Biblioteca Mòbil de Septimània a l’espai Germanetes

L’Espai Germanetes acull una nova activitat vinculada a la comunitat des del passat mes d’Octubre, Es tracta d’un projecte comunitari dinamitzat pel Centre de dia Septimània Consell de Cent 116 un projecte anomenat La Biblioteca Mòbil.

La Biblioteca Mòbil forma part del servei de rehabilitació comunitària, un espai terapèutic utilitzat per persones que durant la seva vida han tingut alguna dificultat relacionada amb la salut mental. A través del suport de diverses activitats es promociona la participació en la societat i una millor qualitat de vida.

Biblioteca mobil

La Biblioteca Mòbil funciona com una biblioteca convencional, però en aquest cas a l’aire lliure. Els impulsors del projecte aporten una dotació de llibres que van renovant periòdicament. Tota persona que ho vulgui podrà agafar llibres en préstec, sempre que s’hagi fet un carnet de soci (gratuït).

La finalitat de l’activitat és fomentar l’activitat de caràcter cultural i relacional en un espai de proximitat, millorant la qualitat de vida dels implicats en el projecte i afavorint l’intercanvi humà.

L’activitat es realitzarà els dimecres d’11:00-12:30h i comptarà amb la presència de 3 ò 4 usuaris del centre de dia amb l’acompanyament d’un tècnic.

Septimània i Germanetes afegim un altre granet a la xarxa comunitària del barri.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s